Partnerek:

Gitár, gitár akkordok

Ingyen Játékok

ingyen TVYouTube Letöltő Programok

Az alábbi oldalon a legprofibb YouTube letöltő programokat gyűjtöttük össze, mellyel letöltheted kedvenc poénvideódat, zenédet vagy rövidfilmedet.

YouTube Downloader HD v2.6

Vitán felül ez a piacon levő legjobb YouTube letöltő program. Ezzel a könnyen kezelhető szoftverrel HD minőségű YouTube filmeket is lehúzhatunk, illetve konvertálhatunk, menthetünk el egy lépésben. Egy gyors telepítést követően először a letölteni kívánt videó URL címét kell megadni, majd választhatunk a különféle minőségek közül (pl. flv, ipod, HD). Egyszerűen átlátható program videók, filmek letöltésére. Tesztelve, működik!

Töltsd le most az alábbi linkről:
YouTube HD letöltés

YouTube Downloader

Az egyik legrégebbi letöltő program, egyszerűen meg kell adnunk a letölteni kívánt videó linkjét. AVI és MPEG formátumba is képes menteni. Ha valamiért nem működne, akkor használjuk a fenti, YouTube HD szoftvert!

Töltsd le most az alábbi linkről:
YouTube Downloader (YouTube videó letöltő)

YouTube Videóból mp3

Ha csak a hangot szeretnénk lementeni a videóból, erre is van lehetőség a Free youtube to mp3 programmal. Ingyenes szoftver, mellyel egy kiválasztott YouTube-on levő videóból (.flv) egyszerűen készíthetünk mp3 állományt. Az egyik legjobb program zenék leszedésére.

(Természetesen a zene (mp3) letöltésére is vonatkoznak a "Jogi info" részben megemlített szerzői jogi szabályok!)

Szerezd meg most innen:
YouTube-ból MP3 itt!

letolto